Krize Lásky!!!!

Krize Lásky!!!!

Anotace: ...co dodat?

Proč je krize lásky?
Proč po ní naskakují nám vrásky?
Proč lidi si sebe neváží?
A s ostatními se nesnáší?

Vždyť jsme lidi jen,
a to není žádný hloupý sen!
Je to holá realita,
i když pro mnohé jen banalita.

Proč teroristé útočí?
A neslaví svatební výročí?
Proč jiným lidem život chtějí brát?
Aby nemohli svou lásku dát!

Proč když odejde ten nejmilejší?
Už nikdo naše srdce tolik nekonejší?
Proč bolí nás pohled na cizí lásku?
Už nechceme na srdci mít další vrásku!

Už nechceme žít když láska objímá se s jinými!
Proč pak teď píšu tyhlety rými?
Protože to je bolest největší!
kdo nezažil ten neuvěří!
Autor Darsie, 17.12.2004
Přečteno 742x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí