Loučím se ...utíkám

Loučím se ...utíkám

Anotace: Odcházím od tebe

Miluju Tě
však nevím co dělat dál,
chci tě
avšak radši utíkám.
Přišly zas
pochyby z temnoty,
vzali vše, co zbylo mi z nás
a odnesli to do dáli - do nicoty.
Nevím jak říct ti mám,
že nevím co ve mě máš,
nevím proč do tmy zas
propukám v tenhle pláč.
Miluju Tě - ale asi i o tohle přicházím
však nevím co se se mnou děje,
ptám se, však odpovědi nenacházím
upadám v pocit beznaděje.
Možná už poznávám
kde chyba se nachází,
cizí nás shledávám
a proto radši odcházím.

ALE STEJNĚ TO TAK NECHCI !!!
Autor black_and_red, 02.05.2006
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí