Jaká je láska?

Jaká je láska?

Anotace: Prostě ho moc miluji...

Jak voní láska?
Přesně tak, jak voníš Ty!
Voníš jak luční květ
Jak čerstvě otočený svět

Jak hledí láska?
Právě tak, jak hledíš Ty!
Hledíš jak ptáče vypadlé z hnízda
Jak spanilá královská jízda

Jak chutná láska?
Stejně tak, jak chutnáš Ty!
Chutnáš jak jablíčko v sadu
Jak kousek chleba v hladu

Jak hřeje láska?
Přesně tak, jak hřeješ Ty!
Hřeješ jak čepice na čele
Jak chtivé ruce na těle
Autor Katlen, 03.05.2006
Přečteno 613x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí