Láska

Láska

Anotace: taková krátká básnička

Láska je jako oheň, co tě spálí,
láska je jako krása, co tě svádí,
láska je jako čarodějka,
láska je černá dobrodějka.

Láska je jako pavučina, do které se vplétáš,
láska je jako křídlo, kterým létáš,
láska je jako pohádka, o které večer sníš,
láska je jako pravidlo, které porušit smíš.
Autor Morgana, 18.12.2004
Přečteno 684x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí