Láska je křehka

Láska je křehka

Anotace: sorry za chyby a prosim o komentare dik

Slzy stékají po tváři,
cítím, že naše láska, už brzo dozáří
důvody se ztratily.

Není proco tady žit,
vždyť láska je křehka
a ty sám už víš že,
je konec co víc říct.

Vzrcadle vzpomínek vidím
stále tvoji tvář,
nečekala jsem, že budeš princ,
nikdo nemá svatozář.
Co vlastně chtěl jsi,jak chceš náš vztah ted´ brát?
Tak vylož karty,přestaň si se mnou konečne hrát!

Těch depresí mám dost vím,
že je toho na mně moc.
Sbohem ti dám šatečkem
ti zamávám jen doufám,
že jsi mě měl aspoń trošku rád.

Myslím na tebe a jsou to jen sny.
Cítím lásku a cítím samotu,
začátek a konec jedné hry.

Hvězdný prach nám zůstal na botách,
žijeme z naděje a žijeme z víry.
Prošli jsme svět a vesmírné černé díry,
přesto bloudíme a mijíme se na cestách.

Mlhavý obraz vztisklý do duše,
touha,co nutí nás jít dál
Z hvězdného prachu vyrostou růže,
Lásko já už nevím jak dál...
Autor 89Rosa, 03.05.2006
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuji za komentar k me basni, potesi:o) To spis ta tva basen je smutna:o((( Nebud smutna, stare skonci a nove zacina... je to vzdy tezke, ale kdyz to slovek prekousne, je mnohem lip, nez predtim... mej se.

05.05.2006 08:24:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí