Naivní naděje

Naivní naděje

Anotace: Víra v znovu získání lásky

Nechápu proč na tebe vzpomínám
proč s tebou ještě pořád počítám.
Nikdy nepochopím proč jsi mi to udělal
napřed si mě sbalil,pak ses na mě vykašlal.
Čím jsem si to zasloužila
bylo to tím,že jsem ti uvěřila?
I nadále ti naivně věřím,
když slyším zvonek,rychle se upravím a ke dveřím běžím.
Vím,že za němi stát nebudeš,přesto doufám
Když vidím kdo je za dveřmi,tak si zoufám.
Vím,že na mě asi nemyslíš,
o nečem úplně jiném přemýšlíš.
A tohleto mě šíleně štve,
mé srdce to nakusy rve.
Ani nevíš jak moc bych ti chtěla zbohem dát,
už se o tebe víc nestarat.
jenže nevím jak to udělat!?
Autor Kopretinka, 03.05.2006
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nechtělo by to používat nějaký editor s kontrolou pravopisu? zbohem?!! nakusy?!! Háčky a čárky už nekomentuji. Každý udělá nějaký překlep (mě nevyjímaje), ale co je moc to je moc.

28.07.2006 10:51:00 | Trosečník

Šťastný je vždy ten kdo miluje méně.

03.05.2006 20:29:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí