Káva s cukrem, vanilkou a skořicí

Káva s cukrem, vanilkou a skořicí

Anotace: někdy se zalykám laskou svého dechu ...

Káva s cukrem, vanilkou a skořicí
tichounce vyťukává
telegraf mého srdce
zprávu o tom
že nám chybí už jen
pár nádechů k půlnoci
až odbije třináctá
rozpustím se v Tobě
jako cukr v kávě
se skořicí a vanilkou
přesně tak jak Ti voní rty
když mi dýcháš do vlasů.
Autor Mische, 04.05.2006
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí