Ledová královna

Ledová královna

Anotace: snad jen...Děkuji, že jsi! A promiň, že to neumím dát znát....

Jedním hloupým slovem mohla jsem o tebe přijít!
Jak přiznat si jen, že strach mám... a bojím se na světlo vyjít?!
Je možné, že ty jediný dobře mě znáš?!
Že v noci cítím doteky- i když sám usínáš!

Dělí nás míle- a jediná zeď!
Miluji...??
Proč zrovna teď??
A proč zrovna tebe?! Hřeje a zároveň zebe....

Kolem srdce hradba se hroutí a ledová královna roztává...
Dávné rány se zhojí, ale jizva zůstává!
Odlesky minulosti, stíny strachu...vše leží v dáli- v prachu.

Veškerou samotu jsi rozmetal...
Dal jsi mi pocit, že zase rozkvétám!
Nenech mě prosím zase zvadnout.
Nenech mě umírat a chřadnout...

Nauč mě létat na křídlech vážky
Prozraď mi všechna tajemství lásky...
V tomto citu jsem tak neznalá!!
Pomoc! Ledová královna roztála...
Autor Gwladus, 04.05.2006
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr docela ujde, ale celkově nic moc.

05.05.2006 09:35:00 | JardaCH

Překrásné, opravdu moc moc pěkné. U mě máš za 100% :)

05.05.2006 07:24:00 | Petit Prince

Bože, teď mi roztála i zmrzlina, kterou mlsám!!! Moc hezké...100

04.05.2006 20:48:00 | Erratic

velmi krásné - za100

04.05.2006 20:36:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí