Pro miláčka

Pro miláčka

Anotace: ....

Miláčku, miláčku slyš slovo mé,
miláčku, miláčku poslouchej touhu mou,
miláčku prozraď čím´s okouzlila srdce mé,
miláčku proplouvej se mnou ruku v ruce tmou,
v srdci mi vězíš jak studna na poušti,
nikdy nezmizíš jako kapka na souši.
Slyš větu mou „ Mám tě rád,“
poslouchej jak má srdce správně tlouct.
Chci tímto vším vyjádřit něco co jinak neumím,
prosím dovol a řekni že smím.
Chci ti říci jen jedno…
s tebou je tak krásno…
… „ Miluji tě“…
Autor Láďa, 05.05.2006
Přečteno 838x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí