Čas v samotě

Čas v samotě

Anotace: proč ne...

Ospalé oči otevřené do tmy
Pohledem krouží do ticha
Světlo jak hrozivé ostny
A okolní ruch tak rychle utichá

Nádherná hudba s ozvěnou
Znamená mnohem víc než má
Pohlcená s duší zmámenou
Škoda jen že není už Tvá

A tolik možností jak nebýt sama
Tolik prostoru a času
Stejně je ale ostatními braná
Jako by hledala v jiných spásu

Jenže ona je smutná
Ale samota má svůj význam
Radši sama nešťastná
Než v srdci bolesti další záznam

Chce času mnohem víc
Aby pochopila zradu
Zapomenout a víc už nic
A být zase jednou z davu

Zapomenout jak láska může bolet
A věřit v jiné a lepší zítřky
Zapomenout na každý tvůj pohled
Snad i uvěřit znovu v sílu lásky
Autor Jitka, 05.05.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí