Srdce proti rozumu.

Srdce proti rozumu.

Anotace: Člověk, když se zamiluje,tak se chová jako blázen. Rozum nestíhá a pak si to vyčítá.

Srdce proti rozumu.

Srdce, cestu k tobě hledá.
Samo v poušti, vodu nemá.
Ty jsi voda, voda drahá.
Láska, snadno se nalézt nedá.

Rozum, řídí a nespěchá.
Rozum nemůže, nemůže pochopit.
On nezná cit, on bojí se uchopit.
Láska, rozum srdci podléhá.

Láska, neustálý souboj, cenzura.
Přišla láska, srdce naplnila.
Rozum prohrál, tys ho vystrašila.
Láska, srdce rozum popírá.
Autor Lavočkin, 07.05.2006
Přečteno 689x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Fiserka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná :))

25.01.2009 21:55:00 | Fiserka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí