MLČ!

MLČ!

Anotace: Podléháte i lidem, kteří vám lžou!Vy to víte, ale i přesto je máte svým způsobem rádi a nedokážete jim říci ne!

MLČ!

Naposledy podávám Ti ruku, ba jen lehce,
o tom, co se nám stalo, se mi už mluvit nechce!

Zůstat můžeš, ale jen do svítání,
tak pověz, co ti políbit mě brání?

Už neříkej ne, když myslíš ano,
tuhle starou hru znám už dávno!

Říkám - klidně zůstaň, ale bez dotyku,
i bez řečí, slov,rozumíš-ani slabiku!

Sliby zlato, nech si pro naivku další,
tam uchvacování budeš mít snažší!

Nechám se, podlehnu, ale bez řečí,
stěží tomu tvoje ego uvěří!
Autor Niké, 07.05.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí