Vzpomínková

Vzpomínková

Anotace: Pro Janu

Když vzpomenu si na pocity,
stále vidím hořet svíci.
Má láska se však nemění,
stále čekám na znění.
Na znění tvých podmínek,
snad zahoří i plamínek.
Já čekám zas a pouze,
abys dovolila mojí touze.
Milovat tě jako kdysi,
a udělat kompromisy.
Snad odpustila jsi mi chyby,
a říkáš si teď kdyby.
Já přemýšlel jsem o sobě,
chci to nechat a tobě!
Změním se jak budeš chtít,
abych s tebou mohl být!
Autor Asmodai, 08.05.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí