Kdybych byl

Kdybych byl

Anotace: .....Malé vyznání velké lásce...

Kdybych já byl umělcem
a měl jeho nadání,
Tvou tvář pokrytou rumělcem
nakreslil bych bez váhání.

Kdybych já byl básníkem
a znal vhodná slova,
Tvou tvář i s krásným nosíkem
opěvoval bych znova.

Kdybych já byl motýlem
a měl jeho krásu,
s Tvojí rukou za týlem
bych ztratil pojem času.

Kdybych já byl slavíkem
umět zpívat jako on,
pro Tebe v nebi vysokém
pěl bych písní milion.

Kdybych já byl sochařem
a chtěl stvořit vílu,
Tvým úsměvem obdařen
našel bych k tomu sílu.
Autor Marvel13, 08.05.2006
Přečteno 634x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí