Bloudím světem

Bloudím světem

Anotace: ...

Neotáčej se prosím
Jsem s tebou a naříkám
Slzami tváře rosím a přemyšlím
proč k pláči unikám kdo jsi
tvojí tvař nepoznávam

Včera jsem viděla
plakat anděla,
měl oči plné slz.

cítila jsem chlad a měla jsem divný pocit,
že nebudu štˇastná, však nechci
jen soucit, chci úctu a lásku,
vřelost a cit, ne jenom slova ostrá jak bič.

Dívám se na oblohu,
Dívám se do noci.

Slyším hlas smrti, když zazní,
slovo šeptem vyslovená,
v hlavě si stále zní.
Myšlenka ustrašená,
tedˇ sama bloudím světem
v myšlenkách temných jsem.

Kde zanechala jsem srdce své
Snad v místech zapomnění
kdo to ví
kdo mi to poví...
Autor 89Rosa, 08.05.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě stále bloudíš ? už se zastav a rozhlédni se - život je krásný - pěkná za100

09.05.2006 18:41:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí