I LOVE YOU

I LOVE YOU

Anotace: :)

Když uvidím tě nahou,
tak stane se mojí snahou.
Aby líbali jsme se nad oblahou,
nebo knihou načmáranou.

Byli by sme v ráji,
v létě,zimě nebo máji.
Moje báseň není špatná,
přece jen je trochu trapná.
Však ke štěstí mi stačí,
když mě budou míti lidé radši.
Autor ronaldo99, 08.05.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí