Vyznání

Vyznání

Anotace: No comment...

Jediné, cos dala mi,
tak tos také vzala mi.

Moje lásko velká,
vždyť ty budeš věčná.
Z rána, až probudím se
z večera, až usínat budu
myslet na tebe jen budu.

Krásná růžičko,
motýlku, broučku
a moje zlatíčko.

Až jednou v hrob se obrátím
a na mém pohřbu samí mrtví,
tak vrátím se sem jednou,
v jiném těle,
s jiným duchem,
ale tebe vždycky míti rád budu.

Co všechno jsem již viděl,
co všechno jsem již zažil,
jediné, co ale chybí mi,
to jsou tvé polibky a doteky
Autor Hawkey, 19.12.2004
Přečteno 1386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí