Smůla...

Smůla...

Anotace: Uvidíte, o co jde... :_(

Nic se neděje,
stále jen beznaděje.
Z lásky hledání
jen cesty zklamání.

Procházím se…
Jsem na procházce
a slunce zapadá
jako v pohádce.

Mám stále trápení
a starosti.
Chci ze srdce štěstí
a radosti.

Ze srdce a jeho okolí,
chce říct pár vět,
samota a láska stále bolí
a hoří celičký svět.

Jsem člověk,
který chce být v dlaních bezpečí,
a cítit pravou lásku v náručí.
Z duše si to přeji…

Utekl kus skutku,
zbyly melodie smutku…
Jsem smolař…
…a beznadějný samotář.
Autor JsemMaličký, 08.05.2006
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Carmila, Bíša, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ST jsem na tom podobně...líbí se mi závěr..je od srdce

13.07.2009 12:16:00 | Lady Carmila

mě se to líbí

08.05.2006 21:51:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí