Snad...

Snad...

Anotace: Kdo by nechtěl mít milující osobu blíž a blíž...

Snad ruka by chtěla
putovat po něžných líniích.
Snad bříška prstů by chtěla
putovat po hladce tvarovaných bocích.
Snad dlaň by chtěla
dotýkat se rozpálené kůže.
Snad ty celý by si mě chtěl
vnímat snáze.
Autor Haydée, 09.05.2006
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí