Konečně

Konečně

Anotace: jsem s někým komu naplno mlůžu věřit i když to občas skřípe.A tímhle Ti chci H. poděkovat že jsi..(a za názory budu taky vdecná)

Když člověk hledá - najde.
Tak proč hledám a - nenacházím?
Občas i do extrému zajde,
ale pak se hned s realitou rozchází.

Dlouho mi trvalo a věřit jsem přestávala,
že někde je někdo kdo semnou by chtěl žít.
Rány od lidí jsem pořád dostávala a
na světě už se mi nechtělo být.

Hledala jsem daleko,ale štěstí bylo blíž.
Přímo před nosem mi leželo
ale já od něj neměla asi klíč.
A všechno smutný před očima mi běželo.

Cosi se ve mě zlomilo a ty jsi tu byl u mě.
Smál jsi se když já jsem se smála
a šťástná byla když s tvými prsty jsem si hrála.

Teď už vím, že jsem byla slepá.
A přitom ty jsi celou dobu semnou byl.
Jen najivní holka co poříd hledá
a ty jsi se v jejím srdci navždy skryl.

Nikdy tě nepřestanu mít ráda a budu s tebou.
Vím že jsi pro mě kamarád a super kluk.
Jsme dva lidi co se nakonec třeba i vemou.
A v našich srdcích zkončí zmatek a hluk..
Autor BlackAngel, 09.05.2006
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristýnka15
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí