Rose

Rose

Anotace: Světu 3...

Sbírka: Světu 3

Na Tvoji počest jak kapky rosy
Dnes z očí mi padalo třpytivé cosi…

V hlavě mam těch pár posledních chvil
a Tebe snad už trochu pochopil…

Na Tvoji počest všech našich hříchů
Rosa odnesla hloupost a pýchu…

Minulost bolela a bolet bude
Minulost byla a je tu všude…

Rosa cista a studena dost
Minulost není! Je přítomnost…

Přítomnost jasna jak probuzeni
Ve světě kde už nic zlého není

Přítomné minuty, chvíle a dny
Kdy není „JÁ“ ani „TY“ je jenom „MY“

Mam Tě rad jak Ty mě máš ráda
Jen kvůli tomu má rosa padá…

A v budoucnu budem spolu kráčet tmou
A žádná světla nebudou?

Svítit nám budou oči dvoje..
Mě ty Tvé a Tobě moje….
Autor Honzeek22, 10.05.2006
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není co dodat - za100

10.05.2006 12:39:00 | lhář II.

Krásné vyznání :o)

10.05.2006 09:51:00 | ZZuzkAA

Milý a krásný, plný něhy...

10.05.2006 06:29:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí