Všem beruškám

Všem beruškám

Anotace: něco trochu roztomilého

Šeptáš ke mně slova horkým dechem
vanoucím ze tvých rtů,
verše voní čerstvým mechem,
když slunce šimrá paty všedních dnů.

Pohladíš mě hloubkou svých očí
a dlaní klouzající po vlasech mých,
srdce se mi v té lásce smočí
když spočítáš na mé tváři přesně sedm pih.

Říkáš mi, beruško, jen pro ty tečky,
který jako rozsypaný mák na tváři mám,
vinu se k tobě tiše a mlčky,
když zpíváš mi pod okny s hvězdami sám.
Autor melebele, 10.05.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je taky moc krásná

10.05.2006 12:34:00 | lhář II.

ta je taky moc krásná

10.05.2006 12:34:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí