Píseň

Píseň

Anotace: ...

Anděl krásnou píseň zpíval
Z nebe nás dva dobře hlídal
Naší lásce hodně přál
Na loutnu nám k tomu hrál
Říkal: Našlas svou lásku životní
Sic to není hned ta prvotní
Děkuj za ni stále ráda
Buď šťastná, už si nekryj záda!

Já děkuji a záda si už nekryji... :-)
Autor Katlen, 10.05.2006
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí