Hluboko vryté

Hluboko vryté

Anotace: tak jako vzpomínky...

zabroušené roky a s nimi trápení
vryly se hluboko pod silný led
časem se rozpustil a zbylo jen znamení
že v zimě bude to tak jako teď

že sice staré rýhy zmizí
však nové se vytvoří tak snadno
hluboce se do ledu vryjí
a bude to vypadat jak kdysi dávno

čerstvé stopy po tvých činnech
jsou hlubší než ostatní
s chutí jak po trpkých vínech
zahladit ti je ale nestačí

sluneční paprsky rozpouští velké zrcadlo
po kapkách odtékají pryč a už nezebou
kousky čirého ledu, jenže slunce již zapadlo
některé rýhy zmizely, ty nejhlubší však zůstanou
Autor Jitka, 10.05.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínky bolí a vždy aspoň trochu bolet budou...

10.05.2006 17:34:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí