Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: O tom, že i ztráta toho, co jsme nikdy neměli nás může bolet.

Sbírka: Bezejmenná samota

Zář tvých vlasů z těch mých smutek vzal
Tisíc prázdných hlasů, kdo je jen zval?
Prachem jsi a prachem se zas staň,
Ztrácím sebe v hejnu bílých vran.

Je to tak správné, má to tak být?
Stínný jsou chladné, nemohou žít!
Je to tak správné, má to tak být
A srdce zrádné nechce dál žít

Sám, v davu sám,
nevnímám léčky zrádné,
Sám, v davu sám,
bezejmenná, šance žádné

Zář tvých vlasů odešla z mých snů
Nechala jen spousty prázdných dnů
Prachem jsi a prachem se zas staň
Odlétám na křídlech bílých vran

Je to tak správné, má to tak být?
Stínný jsou chladné, nemohou žít!
Je to tak správné, má to tak být
A srdce zrádné odmítá bít

Sám, v davu sám,
nevnímám léčky zrádné,
Sám, v davu sám,
bezejmenná, šance žádné
Autor Marek Veverka, 10.05.2006
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Anejet
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Videla bych to na baladicky rock.

10.05.2006 22:35:00 | Montynka

Jojo, taky me k ni napadla melodie, zkusila jsem si to zazpivat, ale trosku by se musel nekde upravit pocet slabik, nebo aspon slovosled, ale jinak nema chybicku.

10.05.2006 22:30:00 | Montynka

líbí se mi. Jitka

10.05.2006 21:55:00 | Jitka

Báseň je skvělá a rým smělí
možná by stála za zhudebnění.
100%

10.05.2006 21:52:00 | Raallio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí