Kouřový stín

Kouřový stín

Anotace: kouřový stín, byl je....možná i bude

Plamínek sténá uprostřed noci,
Kouřová clona stíní mé oči,
Tiše opakuji tvé jméno z úst,
V kouzlu se z kouře snažíš vzrůst,

Rýsují se mi tvé krásné rty,
Tak plné vášně a úžasného citu,
Miluji když se mi v noci vrátí,
Chci je políbit, však se mi ztratí,

Zase dým stoupá a chci se ho dotknout,
Točí se dokola a splétá mi vlásky,
Přivírám víčka a dech přejíždí má záda,
Hlavu toužebně zakloním a jsem moc ráda,

Pokládáš mě na zem a zakláníš můj trup,
Jsi všude kolem a zase mizíš,
Splétá se clona z kouře a dýmu,
Vidím tvé tělo na stěně ze stínu,

Hřeje tě touha ty toužíš a tápeš,
Dech mi kradeš z mých úst,
Hraješ hru na schovávanou, tak kde jsi,
Ty snad zamilovaný do mě nejsi?
Autor Gamy, 10.05.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí