Svádí k polibku

Svádí k polibku

Anotace: Včera mě to napadlo při cestě domu. Hned jak jsme se rozloučili...

Letmé doteky k polibku svádí,
vzpomínám na hříchy svého mládí,
modré oči políbit se mi zachtělo,
rukama obejmout to krásné tělo.

I když na lavičce sedíme,
jen do neznáma hledíme,
položit tak ruku na tu tvou,
zpříjemnit si den zakázanou hrou.

Ale odvahu nenašel jsem,
je to pro mě jen sen.
Toto i to okolo světa,
chci se ponořit do tvého těla.

Odešla´s,
řekl jsem „ Ahoj.“
Autor Láďa, 11.05.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Njn jaro:o)

11.05.2006 18:24:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí