Nikdy nezapomeň

Nikdy nezapomeň

Anotace: Na co by se nemělo nikdy zapomenout...

Nikdy nezapomeň že v noci svítí svíce,
nikdy nezapomeň že málo je i více,
nikdy nezapomeň co slovem je psáno,
nikdy nezapomeň co je písmem dáno.

A nebo raději...

Nezapomeň a radši vzpomínej,
nezapomeň a se mnou si hrej,
vzpomínej a schul se vedle mě,
raději vzpomínat budeme spolu...
... ve tmě.
Autor Láďa, 11.05.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

místo hraj bych dala hrej

11.05.2006 18:25:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí