Anděl

Anděl

Anotace: ...

Když podívám se do Tvých očí,
celý svět se se mnou točí.
Když políbíš mě na mou tvář,
všude kolem Tebe,
vidím svatozář.
Si jako anděl,
co hlídá mě dnem i nocí,
chci být pořád ve tvé moci.
Denně usínám ve tvé naruči,
tvá křídla dávaj mi bezpečí.
Jsem ráda lásko ,že Tě mám,
je krásné být spolu a ne každý sám.
Autor smoulinka, 11.05.2006
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je to nejlepší, co jsem v poslední době četla. :-) Jsi talent.

28.09.2007 22:58:00 | Dvořákova Kateřina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí