láska

láska

Anotace: co je to láska?

Co řeší slovo láska?
je to, co mi dává moje kráska?
je to, co cítí moje srdíčko,
když usmívá se mé sluníčko?

je to, když ti ten druhý schází,
a SMS od něj žádná nepřichází?
Je to smutek po tom druhém?
když ptáš se, kdy zas spolu budem?

Láska je vše, co ti dva cítí,
je to touha spolu býti.
Láska je souzvuk dvou duší,
kterým srdce jako jedno buší.
Autor tidinek, 20.12.2004
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí