Co pro mě znamenáš?

Co pro mě znamenáš?

Anotace: napsáno 12.9.2003

Já jsem květina
a ty moje voda,
bez které nemůžu být
já jsem postel
a ty můj spánek,
bez kterého nemůžu snít.

Já jsem pusa
a ty můj vtip,
bez kterého se nemůžu smát
ty jsi má láska
a já jsem ten kluk,
který si nechává o tobě zdát.

Já jsem vítr,
který ti fouká do tvých vlasů
a ty jsi ten zvuk,
který se ozývá z mého hlasu.

Já jsem figurka
a ty má šachovnice,
na které chtěl bych hrát
já jsem ta odvaha
a ty jsi ten cit,
který mi říká, že tě mám rád.

Já jsem srdce
a ty moje krev,
bez které by nemohlo bít
a ty jsi ten poslední kousek,
který bych chtěl ve svém srdci mít.

Ty jsi ta věc,
bez které můj život nemá smysl
ty jsi ta věc,
která mi ovládla mysl.
Autor nicolas, 20.12.2004
Přečteno 2044x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí