Láska

Láska

Anotace: napsáno 14.2.2004

Přeji ti lásku a štěstí
a někoho
komu ji toužíš dát
tak zavři oči
a mysli na něj
a pak už jen stačí si přát.

Láska je silná
jak na moři bouře
láska je plamen,
který začíná v srdci hořet.

Láska je cit,
který dnes světu vládne
láska je cit,
který tě do sebe vtáhne.

Pro lásku člověk
i spoustu řek přebrodí
láska je cit,
který se v každém probudí.
Autor nicolas, 20.12.2004
Přečteno 639x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí