Pro tebe

Pro tebe

Anotace: tohle je pro Mirečka ať ví co k němu cítím a doufám že toho nevyužije!!

Koho by napadlo že najit lásku je tak snadné

Koho by napadlo že kluk z netu do oka mi padne

Když s tebou jsem cítím se krásně

A pro tebe teď skládám básně

Když nejsem s tebou hrozně mi chybíš

Ráda bych věděla co ke mně vlastně cítíš

A když s tebou jsem chci tě objímat a líbat

Už se nechci dál jen hlídat

Proč ovládá mně teď beznaděj a uslzená tvář

Proč tak moc se bojím že jsi velký lhář

Já nevím co vlastně teď cítit mám

Je to jen pár dní co tě znám

Já bojím se říct že rada tě mám a to moc

Zažila jsem zklamání už dost

I tak už teď vím že v srdci mém jsi ty

Jak moc chci teď cítit tvé něžné rty

Když do očí tvých dívám se dýl než bych měla

Jsem z toho celá rozechvělá

A i když spolu jdeme po ulici a nic nemluvíme

Tak i přesto vím že si rozumíme.

Všude kolem mě teď smutná hudba zní

A mi dva hrajeme hlavní roli v ní

Ty stojíš náhle přede mnou a krásně se usmíváš

Slzu na líčku dlaní svou mi utíráš

Vpadnu ti do náruče a ty mně pěvně svíráš

A svými krásnými rty na mých mě líbáš

Za našimi zády slunce zapadá

Jak tě miluji právě mně napadá

Ty oddělíš se od mých rtů na chvíli pouhou

A naše těla rozpálená jsou touhou

Jenže hudba právě dozněla

A já si právě vzpomněla

Že jen tak zasnila jsem se na chviličku

A tak sama si teď utřu slzičku
Autor serena-lou, 13.05.2006
Přečteno 1027x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Zaběhlé rými. Byť se leckdy přes to snažím přejít, tak sem tam to nejde. Typická šplíkofka!

13.05.2006 18:37:00 | JirkaS

no asi tak, jako basen nic extra, vsak kdyz budes pokracovat, tak bude dobráá ;)
ale,musim se priznat, ze se to cte dobre, az moc dobre, taky jsem se zasnila...=)

13.05.2006 15:31:00 | pampeliška

Jako vyznání dobré, ale moc se mi nelíbí ty rýmy, přijdou mi málo pestré.

13.05.2006 14:54:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí