Teď už je pozdě

Teď už je pozdě

Anotace: Zklamals...teď už tě nechci!!!!

Já chtěla ti své srdce dát
Ty však o něj nestojíš
Teď je to horší než umírat..
Copak mých slz se nebojíš???

Oči máš plné zlosti
a srdce z kamene
nepřijmeš žádné hosty
Teď už tě nechci..Tak to je

Teď už tě prostě nechci znát
A můžeš si prosit celý den
A to proto žes mě neměl rád
Teď je už pozdě snít nový sen!

Teď už je pozdě začínat znova
Teď už je pozdě na všechno
Teď nepomůžou milá slova
Ty za to můžeš..TAK JE TO...
Autor barking bitch, 13.05.2006
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí