Láska 2

Láska 2

Anotace: napsáno 23.4.2004

Láska je čistá
jak napadlý sníh,
láska je krásná
jak dětský smích.

Láska je vášnivá
jak dvě nahá těla,
láska je krutá,
když opustí tě zcela.

Láska je melodie,
která ti v uších zní,
láska je romantická poezie,
kterou ti šeptat smím.

Láska je pocit,
když se ti dívám do očí,
láska je žhavá jiskra,
která zapálí oheň, jak přeskočí.
Autor nicolas, 20.12.2004
Přečteno 658x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí