SLOVA

SLOVA

Anotace: slova a myšlenky po nich

Přemýšlím co napsat ti na ta slova.
Co zranují mě zas a znova.
Proč si je jen vypustil
Vid v nich je tolik bolesti
Bolí a pálí a já se asi z nich z blázním
Miluju tě nejradši řekla ale ty si mě poslal někam
Jen na to pomyslím
Tak bolestí nevidím
Bolí to strašně
Moje srdce s toho brzo praskne
Autor polibek.smrti, 13.05.2006
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Celková pointa je na první pohled jasná.
Jako popis pocitu mi to ale přijde takové obyčejné.

14.05.2006 09:02:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí