Láska

Láska

Anotace: všichni to víme

Láska přetrvá věky
je bezbřehá jako rozbouřené řeky
je sladká jako zralé víno
je krásná jako hvězdy na obloze
je vrtkavá jako žena
je bolestivá jako smrt
je nestálá jako čas

je tu pro každého z nás.
Autor takova, 20.12.2004
Přečteno 697x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí