Kapky deště

Kapky deště

Anotace: ...proste nevim kam ji mam zaradit a ani nevim jestli ten nazev je dobry rada bych o komentare dekuji...

Když jsi smutná,
tak i kapky deště bolí.
Rány se otevřou
a naplní solí.

Tak zavírej oči
a v slzach zapomenˇ.
Vždytˇ život je nespravedlivej.

Díváš se do dálky,
zpíváš svou písenˇ,
jsi opět sama
a trapí tě tísenˇ.

Už víš co znamena milovat?
Znáš to,jak svoje srdce někomu dáš.
Milovat znamená zaprodat svou duši,
milovat každemu sluší.

Milovat znamená ztratit sam sebe,
milovat je poznat sedmé nebe.
Milovat je jenom slovo,
milovat představuje nekonečně mnoho.

Milovat také hodně bolí
a pomalu se to hojí.
Zavíraš přitom oči nevíš co bude dál?
V tu chvíli doufáš,že připlouvá sen,
chtěla bys aby neskončil jen.
Autor 89Rosa, 14.05.2006
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná - mi se líbí - za 100

15.05.2006 13:25:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí