Tanec deště

Tanec deště

Anotace: ...v dešti.

Kapky tančí po Tvé rozpálené kůži,
déšť chladí Tě svou dlaní studenou.
V rytmu tanga ruku v ruce v ústech růži,
budí touhu v koutku duše schoulenou.

Já Tě mám mokrou a krásnou,
pevně ve svém náručí.
Vášeň křísím troubou hlásnou,
to když srdce poručí.

Pampelišky, zlaté mince, slunce slzy
hladí tvoje nahé kotníky.
Když přeruším ten tanec touhy příliš brzy,
začnu zas jak kdysi od píky.

Já Tě mám mokrou a krásnou,
pevně ve svém náručí.
Vášeň křísím troubou hlásnou,
to když srdce poručí.
Autor DodgerKT, 14.05.2006
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neopakovatelná volba slov, neobvyklé postřehy ze světa, jež každému (mimo básníka) zmizely jak perlorodka na dně mořském. Blahopřeji... a za tu báseň chtěla jsem poděkovat...neboť je mému srdci blízká.

15.05.2008 13:24:00 | Filosof

Krasne tanecni vyznani! :)

14.05.2006 21:43:00 | Montynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí