Chybí mi

Chybí mi

Anotace: ...a někdy tak moc..., až si říkám... není lepší nenávidět než milovat...

Chybí mi smutek, chybí mi stesk
Kampak jen utek z oblohy lesk
Chybí mi víra že někoho jsem
Noc duši svírá a fackuje den

Chybí mi touha, chybí mi chtíč
Ta chvíle dlouhá když mizíváš pryč
Chybí mi slzy a propuknout v pláč
Když láska mrzí a Ty se ptáš zač

Chybí mi pocit jak otvíráš den
Chybí mi noci kdy vkrádáš se v sen
Cybí mi zkrátka to dobré i zlé
Loď v bouři vratká a má dlaň v té Tvé...
Autor lightnight, 14.05.2006
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky chválím.

15.05.2006 13:42:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí