Nesmyslná

Nesmyslná

Anotace: leželi jsme na louce, pozorovali hvězdy...

Vzal mě za ruku, pohladil po vlasech,
jeho horké rty byly jenom mé,
a mě se otočil svět,
odzbrojená všemi kouzly noci
ocitla jsem se v ráji,
kde nebe bylo hladinou země,
a my k ní stoupali ve spáru netopýřích křídel,
nadechnout se,
byli jsme v cíli mraků,
v paláci Měsíce,
snad ve snu…

Nepřestávejme létat,
můj splněný sne,
nekončící touho po lásce,
nejjasnější temná noci,
pohlaď mě ostřím Tvých polibků,
učiň mě nesmrtelnou,
ve Tvých nočních vzpomínkách
budu žít…
Autor MishaX, 15.05.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dal bych 200, ale snad někdy, až se sem vrátím pro pírko lehkosti ...:)

26.07.2006 00:42:00 | Pablitofracek

Je v tom cit i duše snílka. Vítám na Literu.

15.05.2006 13:03:00 | Krtica

líbí se mi to, přijde mi to takové něžné, mazlivé

15.05.2006 09:10:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí