Pamatuješ?

Pamatuješ?

Anotace: ..už zase kvetou...

Pamatuješ na vlčí máky?
Bylo jich celé pole
Nad námi letěly mraky
Den po všech kytkách voněl

Stála jsem v té rudé řece
Květy mi po pás tekly
Moment tak krásný, přece
I vteřiny na chvilku smekly

Slunce nás v dlaních měkce hřálo
Líbalo naše těla
Jaro do léta potichu tálo
Pak láska uletěla

Je to tak neslyšně dávno
A přesto téměř včera
Čas utíká ve vlasech snadno
Od rána do večera
Autor Jn.s, 15.05.2006
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo čas běží a nikdo a nic ho nezastaví,
jak možná stará moudrost praví,
však vzpomínky ty zahřejou, když srdce pláče,
ve snech se na nás usmějou, dál s námi kráčej:-)

15.05.2006 18:27:00 | grázlík

Moc hezké.

15.05.2006 14:19:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí