Naše láska...

Naše láska...

Anotace: Všechno bylo na nic!!!!

Naše láska uvadla
jak ta růže červená
naše láska se změnila
ve dvě neprůhledná zrcadla!!!

Naše láska je jako
opuštěný strom
Naše láska skončila
jak by uhodil hrom

Naše láska byl jen
výkřik do vesmíru
Naše láska neměla
žádnou víru!!!!

Naše láska byla
a už není
Naše láska byla
jen bezvýznamné snění...
Autor barking bitch, 15.05.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí