Zamilovanost

Zamilovanost

Anotace: Jak probíhá zamilování?Je to zlomek vteřiny či co?

Jeden záblesk,
mihotavý okamžik.

Pohled smělý,
svět je najednou tak malý.

Úsměv letmý,
svět se staví.

Jeden člověk,
kamínek na cestě.

Svět je tak malý,
z kamínku kámen.

Z člověka svět...
Autor Haydée, 15.05.2006
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí