Láska

Láska

Anotace: Jak jednoduše se dá ztratit láska.

Sbírka: LADYfuny for you

Už zase se mi zdálo.
Nekolikrát už se mi to stalo.
Měla jsem sen,
sen o lsce,
jenž vydrží tak krátce.
Lásky a rozchody patřejí k sobě,
já své srdce zaslíbila Tome jenom tobě.
Miluji tě v srdci svém tě mám,
avšak kruté bolesti zrovna teď já mám.
Bolí mě srdce jen kvůli tobě,
ty mne nechceš a já chci jen tebe.
Na kolenou tě prosím,dej mi druhou šanci,
ať nejsem dlouho sama a ty dlouho sám.
Miluji tě a nechci tě ztratit
bez tebe už nedokážu žít.
Autor ona ..., 15.05.2006
Přečteno 487x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí