Naposled

Naposled

Anotace: Jak těžké je loučit se, zvláště když vy nechcete...

Zbývá tolik, tolik času
Kohout, ten teď nekokrhá nám
Tak proč ten strach ve tvém hlasu
Neříkej, že tato noc je pouhý klam
Ještě jednou můžu zavřít oči
a dýchat klidně do polštáře
Proč šeptáš mi, že všechno končí
s měsícem, po němž zbyde jen záře
Ztrať se v mých vlasech
a neřeš svět kolem
neříkej, že už jen výdech
a řeknem si sbohem...
Autor Mag Dí, 15.05.2006
Přečteno 382x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi, že dokáže rozeznít struny v mé duši.

20.05.2006 19:23:00 | CorrimsonTom

nevím co říct - smutná - za100

16.05.2006 12:16:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí