Seznamte se, prosím

Seznamte se, prosím

Anotace: ...není co dodávat...

Víš, kdo jsem?

Jsem jako duha.
Někdy se Ti zdám být tak blízko,
na dosah Tvých dlaní,
jindy nedosažitelná,
mizivá…

Jsem jako sen.
Někdy jsem sladká,
zamrzí, když odcházím,
když mě popraví ráno…
Jindy Tě mučím,
noci bývají nekonečně dlouhé,
kruté…
a Ty jsi rád, když se probouzíš…

Jsem to JÁ,
jednou taková,
podruhé jiná,
bývá těžký odhadnout moji tvář,
nepoznáš,
kým jsem ve chvíli,
kdy jsou Tvý rty na mých,
když mě hýčkáš,
a když slzy protékají skrze mých dlaní…

Tak … ráda Tě poznávám, jmenuji se Láska...
Autor MishaX, 16.05.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí