Samota

Samota

Anotace: Tak se cítím bez lásky....:(

To ticho je hrozné,
nedá se zvládnout natož vydržet,
tak proč je všechno temné?
lásko, přijď ke mně...

ty tvoje ruce,
tak dlouho o nich sním...
a tvoje ústa,
moct je tak sníst...

Lásko moje, tak kde se mi touláš?
lásko moje, to mě tu tak necháš?

cítím strach a raděj zamřít s tebou,
to přání je mé,
a ty víš, že upřímné...

Nenech mě plakat!
vždyť vím, že bys to nechtěl,
nenech mě umírat,
vždyť vím, že chci tě ještě objímat...
Autor nika, 16.05.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

neboj jednou prijde :-)

16.05.2006 11:06:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí