Nenávist a láska

Nenávist a láska

Anotace: Nesnášim tě....protožře mě nemiluješ....

Má mysl je zahlcena láskou…
Chci na tebe už konečně zapomenout!!!
Chci si přelepit oči tmavou páskou.
A na tebe už si nikdy nevzpomenout.

Proč mě trápíš a nemáš mě rád???
A proč já teď musím tyhle řádky psát!?
Proč nemůžeš říct ty dvě slova „MILUJI TĚ“?
Já tě tak nesnášim…..IDIOTE

Proč mé podvědomí pořád šeptá tvé jméno!
Nejradši bych ti na hlavu hodila psí lejno!

To abys věděl, že se mi líbíš…..
Ne.. že si mi moc, moc, moc líbíš!!!

Ale ty mě nemáš rád!!!!
A mě už zbývá jen tuhle zpověď psát………
Autor barking bitch, 16.05.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí