Změna

Změna

Anotace: No zase jsem viděla toho původního miláčka pro kterého jsou všechny ty básničky a napsala jsem tohle

Ty jsi mě zachránil
a já se znovu ztratím,
i když moc mě ranil,
opět se k němu vracím.

Moje srdce mu už nepatřilo,
je to chvíli co se z něho ztrtil.
Něco chce aby se mu vrátilo,
svou láskou mě kdysi klátil.

Teď jsi v mém srdíčku ty,
on se tam dnes nevrátí.
Jsi sladký no a tvé rty..
ať za své hříchy zaplatí
Autor Kopretinka, 16.05.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí